aneli events

aneli events

Рекламна и продуцентска агенция
Организиране на събития

ФИРМЕНИ И ЧАСТНИ ЮБИЛЕИ- Ако искате да отбележите годишнина от съществуването на фирмата ви или да отпразнувате по-специално личен рожден или имен ден, ние ще ви предложим всичко необходимо, за да останат вашите партньори и приятели впечатлени и доволни. Вие няма да мислите за нищо и ще празнувате.

КОЛЕДНИ ТЪРЖЕСТВА- Обикновено Коледа е времето , когато събираме колегите си, за да ги почерпим и да им помогнем да разпуснат. Когато събирането е тържество за което ще се грижат хора, на които това им е призванието нещата вървят по-леко. Доверете ни се , за да направим Коледното ви тържество по- интересно и по- забавно.

СПЕЦИАЛНИ ПОВОДИ- В живота ни има и други моменти, когато искаме да се веселим и да се почерпим за здраве и успехи/ раждане на дете, кръщене, абитуриентски и абсулвентски бал, дипломиране и др./ Пожелаваме ви тези моменти да са повече и ако искате съдействие ние сме насреща!

TЕМАТИЧНИ ПАРТИТА- Имаме много идеи за това как може да прекарате по различен и интересен начин събирането с приятели. Предлагаме идеи и изработка на специални облекла, маски и украса, за да превърнем партито ви в приказка.

ПРЕЗЕНТАЦИИ- Да презентираш продукт или услуга пред потенциални клиенти е отговорно и много важно. Позволете ни да го направим сериозно, интересно и качествено.

ПРОМОЦИИ- Ако имате нужда от промотиране, ние ще ви свържем с подходящите партньори и клиенти и ще ви предложим идеи за представянето ви. Разполагаме с опитни промоутъри, които ще свършат останалата работа.

КОНЦЕРТИ- Опита ни включва организирането на концерти на известни изпълнители. Ще се радваме да се обърнете към нас, ако имате нужда от съдействие.

ФЕСТИВАЛИ И ОБЩЕСТВЕНИ СЪБИТИЯ- Това са събития с особена важност, поради обществената си значимост и широката публичност. Ние сме отговорни и дисциплинирани, имаме идеи и качества, за да съдействаме на всички неправителствени организации,общини и политически партии за проявите, които планират.

Нашата работа включва: избор на подходящо място, озвучаване и осветление, програма, сценарий, водещи, сцена, меню, украса, хостеси, рекламни подаръци, професионално видео и фото заснемане, DJ, мултимедия и др. В зависимост от събитието можем да напишем и презентационни текстове, както и да се свържем с подходящите медии, които да го отразят.


Име и Фамилия


Анелия Стойнова


Телефон


+359 898 599 396


Категории


Парти агенции

Коментарите не са позволени.