Полезни съвети, за това как да резервираме изгодно самолетни билети.

Полезни съвети, за това как да резервираме изгодно самолетни билети.

вторник, януари 31st, 2012

7 съвета как да намерите евтини самолетни билети

С малко планиране и проучване можете да пътувате до вашата предпочитана дестинация без това да повлияе много на вашия бюджет. В този пост ще подберем седем добри съвета, които ще ви помогнат да намерите по-успешно евтини самолетни билети.

1. Обръщайте внимание, когато в медиите се споменава някоя авиолиния, това означава, че най-вероятно към момента върви рекламна кампания и едно от нещата, част от кампанията им е да предлагат временно по-евтини самолетни билети.

2. Проявете гъвкавост в планирането на пътуванията си. Вторник, сряда и събота обикновено са по-евтини дни за пътуване. Това важи и за полети рано сутрин и късно вечер. В празничния сезон билетите по правило са значително по-скъпи. Това важи и за сезона на отпуските.

3. Попитайте пакетите на авиолиниите. Често ако наемете кола и направите резервация за хотел чрез авиокомпанията, пакета ще ви излезе много евтин. Не забравяйте да сравните техните цени и изчислете колко би ви струвало всичко, ако резервирате хотел сами.

4. Резервирайте отрано. Колкото по-рано купите вашите самолетни билети, толкова по-евтини ще са те. Това е по-трудно приложимо, отколкото изглежда и трябва да имате план много преди самата дата на полета, но парите, които ще спестите ако положите малко усилия не са малко.

5. Намерете сайтове за сравнение на цените на самолетните билети. Ще ги намерите в Интернет с ключови думи “евтини самолетни билети”, “самолетни билети цени“, “самолетни билети промоции” и и подобни, за които се сетите.

6. Отправете запитване  дали авиокомпанията, с която ще пътувате има програма за лоялни пътници. Може да се окаже, че и друг път ще пътувате с тази авиолиния, и ако съберете повече точки може би ще летите по-евтино или ще получите някои бонуси. Не изпускайте тази възможност.

7. Всеизвестен факт e, че едни от най-изгодните билети за самолети се предлагат от нискотарифните компании като: wizz air, EasyJet, Райън еър, Flyniki и други.

Вашият коментар

Трябва да влезете в профила Ви, за да публикувате коментар.