1
Когато обмисляте използването на перлена боя за стени, трябва да имате предвид цената, приложението и издръжливостта. Независимо дали е за спалня или всекидневна, перлената боя е зашеметяващ вариант. Перлената боя се предлага в различни цветове - от кремаво до светло прасковено. Освен за нанасяне върху стените, може да се използва и за покриване на съществуваща боя.

Какво представлява перлената боя?
Перлена бояПерлената боя е уникално, блестящо покритие, което променя цвета си и отразява светлината. Съдържа керамични кристали, които позволяват на светлинните вълни да преминават, променяйки нюанса на боята и създавайки метален блясък. Тази боя изисква по-дълго време за съхнене от другите видове, но издържа по-добре на ултравиолетовите лъчи.

Перлената боя е подобна на металното покритие на автомобилна каросерия. Този тип боя има петна от слюда, които добавят богата цветова вариация. Слюдата също така позволява на боята да скрие различни петна по-ефективно от стандартните покрития. Цветът се променя леко в зависимост от ъгъла на слънцето. Тази боя се нанася лесно, но е необходимо внимателно нанасяне за безупречно покритие.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика