1
Много потребители
Китайската компания е известна със своите иновативни технологии и управление, фокусирано върху клиента, но много хора се чудят защо компанията не е по-популярна в САЩ. Тук се проявява „силата на мисленето“. Huawei може да се похвали с 16 центъра за научноизследователска и развойна дейност по целия свят и наема 17 000 служители в осем страни. В Бангалор работят над 4000 софтуерни инженери и 2000 специалисти по управление. Центърът за научноизследователска и развойна дейност на компанията в Бангалор беше в челните редици на разработването на Kirin 980 SoC.

Когато 3G мрежите бяха въведени за първи път в края на 90-те години на миналия век, компанията беше нов конкурент. Приходите му бяха по-малко от 2 милиарда долара годишно, но се разраснаха с разгръщането на 4G мрежите. Днес телефоните на Huawei изпреварват по продажби много конкуренти. Успехът на компанията й помогна да разшири присъствието си в световен мащаб.

Богата гама от модели
Гамата телефони Huawei включва няколко различни модела и конфигурации. Всички тези телефони разполагат със стабилни процесори, поддържат масови честоти и елегантни рефрактивни матови покрития. Някои от тези телефони имат няколко камери и автоматично редактират вашите снимки. Други използват сензори за пръстови отпечатъци, за да осигурят сигурно заключване и отключване. Ако не сте сигурни кой модел да изберете, прочетете нататък, за да откриете предимствата на телефоните Huawei.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика