1
Във всеки добър магазин за сребро ще откриете много видове висококачествени бижута. Ето кратко ръководство за това как да намерите такова, което отговаря на вашите нужди. След като научите за различните видове сребро, можете да пазарувате с увереност. Ще се радвате, че сте направили тази инвестиция. Но как да разберете дали едно сребърно бижу е наистина висококачествено? Продължете да четете!

Сребро проба 925

Стерлинговото сребро е най-разпространения вид особено при бижутата. Проба 925 означава, че продуктът съдържа 92,5% сребро и 7,5% други примеси, като най-често се използва мед. Този вид сребро е издръжливо във времето, устойчиво на различни влияния, изглежда красиво и не е скъпо.

Континентално сребро

„Континентално сребро“ е термин, използван за сребърни изделия от цяла континентална Европа. Понякога се използва, за да опише бижута, които нямат отличителни белези или са редки. Европейските сребърни сплави се различават по цвят, чистота и издръжливост. Въпреки че по-голямата част от среброто в континентална Европа няма достатъчно съдържание на сребро, за да получи печат, някои разновидности съдържат до 95% чисто сребро. Френското сребро е 95%, докато холандското съдържа 83,5% сребро. Въпреки че континенталното сребро не е толкова разпространено като стерлинговото сребро, някои европейски региони продължават да произвеждат бижута, като използват традиционните стандарти. Има десетки различни качествени марки за европейско сребро.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика