1
ИЗПРАЩАНЕТО НА БУКЕТ ОТ РОЗИ Е ПРЕКРАСЕН НАЧИН ДА ИЗРАЗИТЕ ЧУВСТВАТА СИ
Розата може да бъде чудесен подарък, който да изпратите на специален човек, но има много неща, които трябва да имате предвид, преди да го направите. Важно е да изберете цвета на розата, защото той може да предаде по-дълбоко послание, отколкото може да си помислите първоначално. Червеното е универсалният цвят на любовта, докато розовото означава приятелство, а бялото е символ на чистота. Оранжевите рози са знак за вълнение, но има и много други цветове, от които можете да избирате.

ЧЕРВЕНИТЕ РОЗИ ОЗНАЧАВАТ ЛЮБОВ НА ВСЕКИ ЕЗИК
Има легенда за силата на червените рози, която се използва от векове за изразяване на любов. Една единствена червена роза може да бъде достатъчна, за да изрази истинската любов, докато дузина ще предадат посланието за извинение. Букети от тридесет и шест червени рози могат да символизират безкрайна любов, а сто рози могат да изразят преданост. Без значение какъв език говорите, можете да сте сигурни, че букет от червени рози ще накара любимия човек да се почувства специален.

РОЗОВИТЕ РОЗИ НОСЯТ ЕНЕРГИЯ НА ПРИЯТЕЛСТВО
Има много различни значения на розовите рози, но едно от най-универсалните е приятелство. Един-единствен цвят е достатъчен, за да предаде значението на приятелството. Наситено розовите рози, от друга страна, са символ на магията.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика