1
Има няколко фактора, които трябва да имате предвид, когато купувате калъф за телефон. Те включват материалите, използвани за направата му, и допълнителни функции, които трябва да търсите. Изборът на правилния калъф за вашия смартфон е важен за неговата защита, но също така трябва да имате предвид неговия дизайн, материал и марка. По-долу са изброени някои от най-често срещаните видове калъфи за телефони, както и различните марки, които трябва да имате предвид. Стандартните калъфи предпазват страните и гърба на вашия смартфон, но оставят екрана напълно достъпен. Те имат повдигнати бордове около екрана, за да предотвратят директни удари. Те често са леки и предлагат прилична защита.

Изчистени калъфи за телефони
Има много страхотни опции за обикновени калъфи за телефони. Тези стилни аксесоари ще защитят вашето устройство и ще могат да покажат цветовете му. Най-обикновените калъфи за телефони са силиконови и прилягат перфектно към телефона, ако са съобразени с неговия модел. Те предпазват от надраскване и прах, но не са особено подходящи за предпазване от изпускане и счупване.

Тези калъфи могат да бъдат прозрачни и да не променят дизайна на телефона ви, но могат и да бъдат цветни и дори да имат различна щампа. Имате възможност да изберете любимите си шарки, логото на любимия си спортен отбор или любимата си група.

Магнитни калъфи за телефон
Сред най-стилните калъфи за телефони са тези, тип портфейл. Те са изработени от кожа, най-често еко кожа, и визуално приличат на портфейл. Отварят се и се затварят като книга, чрез специален магнит. Тези калъфи разполагат със слотове за различни карти, а понякога имат и отделение за пари.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика