1
Най-бързият начин да бъдете No 1, когато търсят Вас, е реклама в Google!

Защо реклама в Гугъл, а не СЕО оптимизация например? Защото с опцията за гугъл реклама достигате до клиентите си още от ден 1. За разлика от seo оптимизирането, рекламата в гугъл може да бъде точно измерена!

- в Google Ads Вие избирате как плащате – на клик, на показване, на реализация и т.н.
- Google позволява събирането на огромен обем от данни за посетители на сайта – пол, възраст, доход, интереси, действия и много други.
- в Google Реклама разполагате с множество рекламни карета и милиони партньорски сайтове, график на показване на рекламите, език на показване, ключови думи и фрази, директни обаждания, интеграция с YouTube, My Business, Analytics, Search Console, Cloud Platform и много, много други опции за настройка и оптимизация.

Ползи От Гугъл Реклама

Ползите при онлайн рекламата, независимо дали става дума за Google Ads или Bing, са най-вече в това, че тя може да бъде измерена (за разлика от рекламата в радио и телевизия, например). А когато става дума за ограничен рекламен бюджет това е много важен фактор.

С реклама в Гугъл Вие избирате:

- мрежата за търсене или дисплейната мрежа
- размера на рекламния бюджет на ден, седмица, месец
- аудиториите – по пол, възраст, доход на домакинство, интереси и т.н.
- на какво да наблегнем – обаждания, посещения в магазин или офис, продажба на продукти, запитвания от възможни клиенти.
- Google Ads рекламата включва: мрежата за търсене, дисплейни реклами в партньорските сайтове, видео реклама в YouTube, реклама в Gmail, реклама в Google Карти, реклама в програми и игри от Google Play на Android телефони и други.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика