1
Много фактори оказват влияние върху този въпрос. Политически климат, промени в технологиите, потенциални рискове за завръщане на Луната.

Първоначално хората бяха много мотивирани да изследват и да излязат в космоса. Научихме всичко, което можехме за Земята и другите планети, но след това страните започнаха да си сътрудничат по-малко след падането на империите и в нашия разкъсан от война световен контекст всяка страна имаше свои собствени битки, които да води на Земята, така че всички започнаха да се обръщат навътре.

Между 1961-2015 г. бяха опитани 19 мисии за изследване на космоса, но до 2005 г. интересът започна да намалява, тъй като политиците бяха по-загрижени за развитието на космическите изследвания у дома, отколкото в космоса, което означава, че външните отношения пропаднаха, което подчертава как разбиращите войни лидери могат да създадат атмосфера, която е не са благоприятни за сътрудничество или напредък по съвместни проекти или изследователски усилия в космическото пространство.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика